top of page

                                                   Piran diving

Piran Diving

Met iets meer dan 40 km kust, zul je versteld staan van wat Slovenië aan duiken te bieden heeft.     Van makkelijk       toegangkelijk duiken vanaf de kust, tot wrakduiken, hier is duiken de perfecte aanvulling op ieder verblijf aan de charmerende Sloveense kust

Piran Divers

Voor iedereen hebben we een passend aanbod met een complete range aan PADI cursussen.

Beginnend met een “discovery” duik voor degenen die voor de allereerste keer duiken willen proberen, tot aan gespecialiseerde- en instructeurs-cursussen. 

 

 

Slovenia Diving

Onze instructeurs hebben een passie voor lesgeven en hebben de toewijding en geduld om je door de certificering te begeleiden. We houden de groepen klein zodat je verzekerd bent van persoonlijke aandacht om op een ontspannen manier duiken te leren onder hun professionele begeleiding

 

Wanneer je je certificaat behaald hebt, staan onze duikprofessionals ter beschikking voor je gemak en veiligheid gedurende recreatief duiken. We begeleiden je naar de verborgen hoogtepunten en het gave zeeleven.

Door te duiken kunnen we de onderwater wereld ontdekken en wanneer je deze pracht en praal ervaren hebt, is het makkelijk te begrijpen dat deze kwetsbare wereld behouden en beschermd moet worden. Wij vinden het erg belangrijk dat onze recreatieve duikers en studenten respect hebben voor het zee leven en dit etische aspect loopt als een rode draad door onze aanpak en de manier waarop het duiken geleerd wordt. 

 

 

Piran Diving
​​

Zoek je nog             accommodatie gedurende het duiken? We kunnen       accommodatie aanbieden bij twee hostels, Hostel Piran en Hostel Pirano, gesitueerd in het centrum van het historische Piran op 5 minuten lopen van de duiklocatie.

Voor degene die een zelfstandig verblijf

zoeken is er ook een appartement in Portoroz beschikbaar. 

 

www.hostelpiran.com

 SLO   ENG    NL     DE

bottom of page