top of page

Voden potop z obale,  lastna oprema (rezen uteži in  jeklenka) -  €25

Voden potop z obale + komplet oprema - €40

Potop s čolnom + 20€ - 25€ na osebo na potop (odvisno od lokacije)

Nočni potop + 10€
Svetilka 7€

Več informacij najdete tukaj.

 

Discover Scuba Diving (DSD)

* 3-4 ure

Scuba refresher            

 

* 3-5 ur

Open Water Diver Course

* 3-4 dni

Adventure Diver

* 1-2 dni

Advanced Open Water Diver

* 2 dni

Ste se vedno želeli potapljati, pa niste prepričani, če vam to ustreza? Pridružite se nam za en DSD Discover Scuba Diving dan, kjer vas bomo naučili nekaj osnovnih veščin potapljanja pod vodstvom našega intšruktorja. Ko osvojite potrebna znanja v plitki vodi, se bomo pripravili na pravi potop pod morsko gladino. 

CENA: €60 DSD 

Dodatni  DSD potop: €45

Try dive (priporočamo za večje skupine)  €45 

Ste že certificirani potapljač, vendar je minilo že nekaj časa od zadnjega potopa?

Potem je čas za Scuba Refresher. V bazenu bomo obnovili vsa znanja, ki ste jih pridobili na OWD Open Water Scuba tečaju. Ko jih ponovno osvojite je čas za Fuuuuun dive.

 

CENA €60 z enim potopom

           €90 z dvema potopoma

 

Open Water tečaj je prva stopnja potapljaškega tečaja in vozovnica za vznemirljiv svet podvodnega življenja. Ta tečaj vam omogoča možnost potapljanja na vseh koncih sveta do globine 18 metrov. V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi, ter izdelava PADI kartice

 

CENA od €350

odvisna od učnih materialnov

 

The Adventure Diver course is a subset of the PADI Advanced Open Water Diver Course. Interested in learning more about a fish identification, digital underwater photography or refining your buoyancy?Choose three different adventure dives to earn your certification. Its a great way to refine your skills and expand your knowledge. 

 

CENA od €140

odvisna od učnih materialnov

Cilj tečaja je pridobiti dodatno znanje o potapljanju in varen potop do 30 metrov. Znanje, ki ga pridobite na OWD tečaju lahko nadgradite s tečajem Advanced Open water Diver, kjer se srečate z novimi izzivi in si pridobite izkušnje v podvodnem svetu.
Advance Open Water tečaj lahko opravite v dveh dnevih, sam tečaj pa je sestavljen iz petih potopov. Deep (globinski potop) in Navigation (navigacijski potop) sta obvezna, ostali trije potopi pa so po vaši izbiri. 

 

CENA od €180

odvisna od učnih materialnov

Emergency First Response

* 1/2 dan

Rescue Diver Course

* 2-3 dni

Divemaster Course

* 4-8 tednov

Assistant Instructor Course

* 5-7 dni

Tečaji specialnosti

  in

Master Scuba Diver* Vprašaj za informacije

Večina potapljačev se odloči za ta tečaj, ker je tečaj EFR prve pomoči predpogoj za opravljanje tečaja Rescue Diver (potapljača reševalca), kot tudi predpogoj za tečaj Dive Master. Znanje, pridobljeno na tečaju EFR pa vam lahko koristi tudi v vsakdanjem življenju, saj se naučite reševati življenja drugih v izrednih situacijah.

 

CENA €80

Je reševalni tečaj, kjer se naučite še bolj varnega potapljanja, samo-reševanja, pomoči so-potapljaču in reševanja iz vode in na površini. Tečaj specializacije dajanja pomoči in reševanja je namenjen naprednim potapljačem, ki želijo povečati svojo varnost in varnost svojih so-potapljačev, pri aktivnostih potapljanja. Izkaznica Scuba Rescue Diver je pogoj za izkušenega potapljača in za pristop na profesionalni tečaj Dive Master. Kdo ve? Morda boste prav vi eden izmed srečnežev, ki so plačani za potapljanje

 

CENA od €230

odvisna od učnih materialnov

Ste že kdaj razmišljali, da bi se s potapljanjem ukvarjali profesionalno? Potem je PADI Divemaster tečaj prava stvar za vas. Divemaster tečaj je prva profesionalna stopnja in vam odpira vrata do inštruktorskega tečaja. Naloge "divemasterjev" so največkrat organizacija potopov za certificirane potapljače, pomoč inštruktorju pri izvajanju tečajev, izvajanje Discover Scuba Diving programa, organizacija logistike v potapljaškem centru in še veliko več. Po opravljenem tečaju PADI Divemaster bo vaše znanje teorije in vaj pod vodo že na nivoju inštruktorja. Naše izkušnje kažejo, kako pomemben je dobro izveden Divemaster tečaj za nadaljevanje kariere v potapljanju. Dober inštruktor vas na tečaju lahko nauči zares veliko in vam tako olajša tečaj za inštruktorja, če se za njega odločite.

 

CENA €500

v ceno ni vključeo gradivo in certifikacija

As a PADI Assistant Instructor you are authorized to act as an instructional assistant and independently conduct certain PADI programs. Successful completion of the AI course also qualifies you to participate in the Open Water Scuba Instructor (OWSI) course. 
 

 

PRICE €400

excl. certification and materials

You have completed all of the courses up to PADI Rescue Diver, but you don’t feel like entering the dive industry and becoming a PADI Pro.  Master Scuba Diver is the highest rank in the recreational diving path. In addition to completing the Rescue Diver course you will have completed at least 50 dives and obtained five *speciality courses. 

 

* Examples of speciality courses are;

- Peak Performance Buoyancy

- Digital Underwater        Photographer

- Deep Diver

- Enriched Air Diver

- Emergency Oxygen Provider

- Project AWARE Specialist

- AWARE - Coral Reef Conservation

 

CENA: Vprašaj za informacije

 SLO   ENG    NL     DE

bottom of page